Rubia Egers dood na woordenwisseling in Utrechtse flat – Nederland – foto’s

Rubia Egers Suriname Nederland

“De man zou een bekende zijn binnen de Surinaamse samenleving. Vlak voor de daad postte hij nog een bericht op social media.”

Zojuist is bekend geworden dat de prachtige en lieve Rubia Egers uit Suriname is overleden in Nederland.

De jonge moeder is vermoedelijk gedood door haar partner. Toch niet weer een vrouw dood door een man??? Wanneer gaat dit stoppen? Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden en vrienden in Nederland en Suriname veel power met dit tragische verlies.

Onderstaand schreef de familie op social media:

Deze lafaard JG heeft mijn tante vermoord!!!
Mijn lieve tante Rubia!
Mijn Aller Liefste tante
Neeee, dit heeft u niet verdiend!
Rust zacht

Rubia Egers

We will forever Love you

In de media:

Vermoord in Nederland: De wijk Overvecht in Utrecht is in shock na het tragische nieuws van het overlijden van Rubia Egers. De geliefde inwoonster van 52 jaar is van Surinaamse komaf. Volgens buurtbewoners was ze een leuke en  lieve vrouw.

Rugia is afgelopen nacht neergestoken door haar 43-jarige partner.

Later meer

Onderstaande foto’s zijn gedeeld op social media. We wensen de familieleden, vrienden en overige nabestaanden veel power met dit plotselinge en hartverscheurende verlies.

Rubia Egers Suriname Nederland
Rubia Egers Suriname Nederland

Rubia Egers Suriname Nederland
Rubia Egers Suriname Nederland


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine