Het vroege afscheid van onze Shailen Oemrawsingh in Suriname – video foto’s

Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland

Het leven zit vol verrassingen. Wie had gedacht dat hij ons zo vroeg zou verlaten?

Met deze woorden is bekend gemaakt dat de handsome Shailen Oemrawsingh uit Suriname is overleden. Hij mocht slecht 47 jaar worden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Bekijk ook de livestream die er was voor de mensen die de uitvaart niet konden bijwonen. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit jonge verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

#condoleren #ShailenOemrawsingh #familie #overleden #medeleven #Suriname #uitvaar

Zij die zonlicht brengen
in het leven van anderen
worden zelf ook aangeraakt,
door warmte en licht.

Wat zit het leven vol verrassingen, wie had nou gedacht dat jij ons zo vroeg zou verlaten? Hierbij maken wij bekend dat van ons is heengegaan, dhr

Shailendersingh Oemrawsingh
Bekend als Shailen

Geboren 26 maart 1975
Overleden 19 januari 2023
In de leeftijd van 47 jaar
Hij woonde aan de Boma Polder

Uitvaart

De crematie vond plaats op zondag 22 januari 2023. Er was een livestream speciaal voor de familie en vrienden die er niet bij konden zijn. Bekijk de livestream en de vele gedeelde foto’s van Shailen Oemrawsingh. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland

Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland
Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland
Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland

Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland
Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland
Shailen Oemrawsingh Suriname Nederland


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine