Onze geliefde Xaviera Audo uit Suriname – We missen je – foto’s video’s

Ik lach, leef mijn leven, maar mis je nog steeds verschrikkelijk. De verwerking is heartbreaking. Hoe moet je dit verwerken? Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

3 maanden zijn voorbij. Voorbij gegaan zonder de geliefde Xaviera Audo. Ze is veel te jong heen gegaan, ze pas 22 jaar jong. De familieleden laten weten dat ze haar nog elke dag ontzettend missen. Bekijk de nieuwe  foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familie veel power met dit hartverscheurende verlies.

#herdenking #XavieraAudo #familie #overleden #eerbewijs #Nederland #Suriname

Samen gelachen,
samen geleefd.
Alweer 3 maanden uit het oog,
maar voor altijd een speciale plaats in ons hart.

Audo Larisha Xaviera

Geboren op 03 maart 2000
Overleden op 22 oktober 2022
Begraven op 02 november 2022

Onze lieve en prachtige Xaviera Audo,
Vandaag is precies 3 maanden dat je niet meer in ons midden bent. Ik mis je stem, die mooie lach. Ik mis alles. Ik lach, leef mijn leven, maar mis je nog steeds verschrikkelijk. En missen… dat doet pijn! Maar wat zeker is, dat de letters van jouw naam in ons hart staan geschreven. We dragen je altijd met ons mee, voor de rest van ons leven. Rust zacht mijn prachtige engel.

De diepbedroefde

Vader: Audo Asimor
Moeder: Afoedini Timo
Broers: Otmar Pedi, Theo, Steven, Jimmy, Roberto, Dennis allen Audo met hun gezin
Zusters: Latoya en Hiliante Audo met hun gezin
Nicht: Annie Afoedini en gezin

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video van Xaviera Audo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine