Onze collega en vriend Geston Ost is heengegaan – Defensie Suriname – foto’s

Het Ministerie van Defensie Suriname heeft het overlijden van Geston Ost bekend gemaakt. Hij was werkzaam als DNV’er. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden, vrienden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de families Ost en MackNack, veel power toe.

#nationaalleger #defensie #Suriname #Paramaribo #collega #GestonOst

Overleden

Geston Ost

Hij was werkzaam op het directoraat Nationale Veiligheid (DNV) van ministerie van Defensie

Uitvaart

De informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Bekijk de overige gedeelde foto’s van de in Suriname overleden Geston Ost. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het zware verlies:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine