Familie Sijderstroom maakt overlijden van Herman Margaret in Nederland bekend

Herman Margaret Nederland Suriname

Hij is in Nederland overleden en was de echtgenoot van Lia Margaret- Tijndal

De familie Sijderstroom in Suriname en Nederland maakt hierbij het overlijden van Herman Margaret bekend. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden in Rotterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. helpen jullie mee met condoleren?

Van het concert des levens krijgt niemand het program

Met droefheid in onze harten maken wij bekend dat op zaterdag 14 januari 2023 van ons is heengegaan, Dhr

Herman Nellius Margaret

In de leeftijd van 72 jaar.
In leven was hij echtgenoot van Lia Margaret- Tijndal

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 24 januari 2023 om 14.45 in de aula van de Crematorium Rotterdam aan de Maeterlinckweg #101 te Rotterdam – Nederland. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

Rust zacht Herman

Namens:
De familie Sijderstroom in Suriname en Nederland.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Herman Margaret. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Herman Margaret Nederland Suriname
Herman Margaret Nederland Suriname


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine