Denzel verliest leven door politiekogel – politie Suriname

politie Suriname Mijnals

Politiefunctionaris schiet verdachte neer in Paramaribo. De politie denkt dat het gaat om een woordenwisseling en poging tot beroving. Er zijn video beelden in omloop.

Lees hier het officiële politiebericht na de dood van deze 27-jarige jongeman. Voor velen bekend als Lanti. Hij werd door een politieman neergeschoten in Paramaribo. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Mijnals en zijn vrienden veel power met het verlies.

#paramaribo #suriname #politie #neerschieten #verdachte #DenzelMijnals #beroving #woordenwisseling
#nabestaanden #verlies.

Politiefunctionaris schiet verdachte neer. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg in de vroege ochtend van woensdag 18 januari via het Command Center een melding dat een man aan de Hoogestraat was neergeschoten. De wetsdienaren deden de locatie aan en bij aankomst bleek het te gaan om de bekende van de politie, de 27-jarige Denzel Mijnhals. (Mijnals, voor velen bekend als lanti red.)

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de schutter, in deze een politiefunctionaris ter hoogte van de kruising van de Hoge- en de Waaldijkstraat was gestopt. Bij die gelegenheid maakte een onbekende manspersoon het portier van zijn voertuig open en vroeg hem of hij taxi reed. De politieambtenaar gaf deze manspersoon direct te kennen dat hij geen taxi reed. De politiefunctionaris stapte vervolgens uit zijn auto en liep naar het portier en raakte vermoedelijk met Denzel in een woordenwisseling.

Toen de politieman terug liep naar zijn voertuig om plaats te nemen achter het stuur, werd hij van achteren door Denzel aangevallen. De twee manspersonen geraakten daarbij in een worsteling, waarbij Denzel vermoedelijk de wetsdienaar wilde beroven.

De verdachte Denzel probeerde zich hierna uit de voeten te maken, maar de politiefunctionaris reageerde direct en loste een schot op de vluchtende verdachte. Denzel werd geraakt en liep een schotverwonding op en heeft ter plekke het leven gelaten. Een arts stelde officieel de dood van Denzel vast.

Het ontzielde lichaam van Denzel is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

politie Suriname Mijnals

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine