ZATERDAG afscheid Surinaamse ondernemer Dilip Sardjoe in Suriname – video foto’s

DONDERDAG en VRIJDAG zijn er rouwzittingen thuis bij de ondernemer in Paramaribo. Plaats jouw CONDOLEANCE in de comments

Hierbij het officiële bericht van overlijden namens de familie Torilal en Sardjoe. Vader, guru en directeur van Rudisa group of Companies, DilipKoemar Sardjoe is in Nederland overleden. De crematie zal in Suriname plaatsvinden. Bekijk het bericht voor alle details. Bekijk ook wat video’s en foto’s. Wij van FamilieNieuws condoleren zijn geliefden: vrouw Henna, dochter Warscha, kleinzoon Sky, collega’s en vele andere diep bedroefden die achterblijven.

#DilipSardjoe #Surinaamseondernemer #RudisaHolding #politiek #overlijden

Bekijk ook wat video’s

The day will come when,
The blind will say I see
The deaf will say I hear
The lame will say I walk
The sick will say I am healed
The poor will say I am rich
The dead will say I live
God said it. I read it. I believe it

In Nederland overleden

DilipKoemar Sardjoe

Dilip Sardjoe Suriname Nederland

Surinaamse ondernemer Dilip Sardjoe is op zondag 15 januari 2023 in Nederland overleden op 73-jarige leeftijd. Dilip Sardjoe was een van de meest invloedrijke ondernemers van Suriname. Hij richtte Rudisa Holding Maatschappij op en was eigenaar van diverse bedrijven in binnen- en buitenland, waaronder Guyana. Rudisa bestaat al sinds 1975. Zijn beeldschone en knappe dochter Warsha is een enorme aanwinst voor het bedrijf.

Politiek

Naast zakenman, was Sardjoe ook actief in de politiek. En was aangesloten bij verschillende politieke partijen. Sardjoe is in Nederland overleden. Hij vertrok een tijdje terug vanuit Suriname naar Nederland vanwege medische redenen. Sardjoe laat zijn vrouw Henna, dochter Warsha, kleinzoon Sky en vele andere diep bedroefden achter

Nadere berichten omtrent de uitvaart volgen nog

Bekijk de vele gedeelde foto’s en bijzondere condoleances voor de in Nederland overleden Surinaamse ondernemer Dilip Sardjoe:

Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland

Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland

Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland

Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland
Dilip Sardjoe Suriname Nederland

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine