Onze mama Saskia Gravenbeek wordt op haar verjaardag begraven in Suriname – foto’s video’s

askia Gravenbeel afscheid in Paramaribo Suriname Nederland

Begraven op de dag waarop ze 50 jaar zou worden. Geen biggi jari maar een beri. Familie en vrienden zijn diepbedroefd. Helpen jullie mee met condoleren?

Zoon Javonne (meer bekend als Tjoel) & dochter Kyara maken mede namens de families Gravenbeek, Pique, Linger, Sen A Kauw en Schipper bekend dat hun prachtige moeder Saskia – Jakyscha – Gravenbeek uit Suriname plotseling is overleden. Let op: De gegevens omtrent de singineti en uitvaart zijn bekend. Bekijk het uitgebreide bericht met alle details, foto’s, video’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power toe. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Allen die uw hoop vestigt op de HEER:
Wees sterk en houd moed.

Psalm 31:25

Rip

Saskia Gravenbeek
Ook bekend als Jakyscha

Geboren 25 januari 1973
Overleden 10 januari 2023
In de leeftijd van 49 jaar

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op woensdag 25 januari 2023. De dag waarop ze 50 jaar zou worden. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Saskia Gravenbeel afscheid in Paramaribo Suriname Nederland

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van Saskia Gravenbeek. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine