Onze sisa Alice Sayers – Martoredjo is heengegaan in Suriname

Alice Sayers - Martoredjo Suriname Nederland

In leven was ze gepensioneerde van Suralco

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Alice Sayers – Martoredjo uit Suriname is overleden. Let op: De uitvaart is VANDAAG te Paramaribo. Bekijk het bericht voor de details en geef het door aan belangstellenden en Familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. 

Het zal niet lang meer duren
Misschien een jaar, een uur, een dag
Dat ik reis naar andere oorden
Omdat ik hier niet blijven mag
Nog even tijd om na te denken
Over het leven dat ik heb gehad
De goede en de kwade dingen
Die ik tegenkwam op mijn levenspad

Alice Sayers – Martoredjo

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op woensdag 18 januari 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details. Geef het door aan familie in Nederland en Suriname

Wij van FamilieNieuws wensen de familie Martoredjo veel power met het verlies van hun zus

Alice Sayers - Martoredjo Suriname Nederland

Alice Sayers - Martoredjo Suriname Nederland

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine