Vliegtuig ongeluk Nepal – Passagier filmt crash vanuit het vliegtuig – Bekijk de video’s

vliegtuig crash ongeluk Nepal Nederland

Ze denken niet dat er nog overlevenden worden gevonden

Een droevig weekend voor Nepal na een vliegtuigcrash. Vrijwel alle inzittenden zijn om het leven gekomen. Er waren ooggetuigen die video’s hebben gemaakt. Er zijn ook beelden vanuit het vliegtuig: Van een ‘blije’ passagier tijdens de crash. De sfeer sloeg om in angst en geschreeuw. Pijnlijk om te zien. Bekijk de video’s en geef het door aan belangstellenden. Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen. We wensen een ieder sterkte.

Vliegtuigcrash in Nepal. In Nepal was gisteren een vliegtuigongeluk waarbij minstens 68 personen zijn omgekomen. Dit is de ergste vliegtuigcrash voor het land in meer dan 30 jaar. Het betreft een toestel van Yeti Air. Er zaten in totaal 72 mensen aan boord: De 68 passagiers en vier bemanningsleden waren onderweg van Khatmandu naar Pokhara, toen het net voor de landing crashte.

De meeste inzittenden waren Nepalees, maar er zaten ook Indiërs, Russen, Zuid-Koreanen, Fransen, Ieren, Argentijen en een Australiër aan boord. Er werd nog gezocht naar overlevenden maar de zoektocht is afgebroken toen het donker begon te worden.

Zwarte dozen

Reddingswerkers hebben inmiddels ook de zwarte dozen van het toestel gevonden. Deze bevatten de vluchtgegevens en cockpitgesprekken en zullen worden gebruikt om de oorzaak van de crash te achterhalen. Het kan helaas nog maanden duren voordat de oorzaak bekend is.

Het is erg onwaarschijnlijk dat er nog overlevenden worden gevonden van de vliegtuigcrash in Nepal. Dit heeft de lokale overheid gedeeld in de media. Er zijn beelden van een passagier en ooggetuigen gepubliceerd.

Bekijk onderstaande videobeelden: Let op onderstaande beelden kunnen emotioneel overkomen:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine
#Vliegtuigcrash #Nepal #Overlevenden #Beelden #Passagiers #Ooggetuigen