Onze Roseline Lesperan uit Suriname is heengegaan – Bekijk de livestream

Ze heeft gewerkt bij Natura, het Covab en het Planbureau. Dag tante Rosi. Helpen jullie mee met condoleren?

Rouwbericht van Mevrouw Roseline Lesperan. Let op:  De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 16 januari 2023 in Suriname. Er is een livestream beschikbaar voor de familie en vrienden in Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn. Geef het door! Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte vandaag. 

Johannes 5: 28+29
Verbaas je daar niet over, want de tijd komt dat alle mensen die in de herinneringsgraven zijn, zijn stem zullen horen ‘en tevoorschijn zullen komen.

Met heel veel plezier kijken wij terug naar de mooie tijden die we met haar beleefd hebben en de goede dingen die zij voor ons gedaan heeft. Wij zullen haar heel erg missen. Soms met een lach en soms met een traan.

Hierbij maken wij bekend, dat van ons is heengegaan  

Mevrouw Roseline Lesperan  

Geboren op: 10- 01- 1945
Overleden op: 09- 01- 2023

Ze heeft gewerkt bij Natura, het Covab en het Planbureau.
Ze heeft gewoond aan de Boediastraat 21 te Zorg en Hoop.

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op: Maandag 16 januari om 10 uur familie afscheid bij VAN DER BOSCH aan de Zonnebloem straat 80.  14.30u-15.30u afscheid nemen en condoleren in de aula van VAN DER BOSCH. 15.30u- 16.30u uitvaartdienst even eens in de aula van VAN DER BOSCH. 17.00U ter aarde bestelling op NW Vrede en arbeid ad Lachmonstraat.  

Livestream

Er is een livestream beschikbaar, die kun je volgen via onderstaande link:

Namens:  

Eline Boldewijn
Loreen Gökemeijer – Zandgrond  
Astrid Collin – Zandgrond en kinderen
Lenrie Zandgrond en kind
Clifton Zandgrond en gezin
Ulrich Zandgrond  
Regillio Zandgrond en gezin
Miselle Willems en gezin

Bekijk de gedeelde foto’s van en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine

#rouwbericht #mevrouwroselinelesperan #overlijden #uitvaart #condoleren