Milton Atipah, waar ben je? Bekijk het officiele bericht van vermissing – Politie Suriname

Milton vermist politie Suriname 4

Weet jij waar Milton is, of heb je hem onlangs gezien? Maak dan even contact met de politie of met de familie.

Geef dit bericht van vermissing door aan een ieder. De 27-jarige Milton Atipah is al meer dan een maand spoorloos. Hij ging naar het werk en is tot nu toe niet thuis gekomen. Zijn mensen hebben hem als vermist opgegeven. Bekijk ook het bericht van de familie. Hopelijk is hij snel weer veilig en wel thuis.

V E R M I S S I N G: ATIPAH, MILTON MAIKEL
Public Relations
16/01/2023
09:24

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoonnummers: 404022

V E R M I S S I N G


Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste:

————————————–ATIPAH, MILTON MAIKEL ——————————

GEBOREN OP 02 OKTOBER 1995 TE PARAMARIBO EN WONENDE AAN DE GOEDE HOOPWEG# 170 TE PARAMARIBO,

SIGNALEMENT:

Geslacht:…………………………Mannelijk

Etniciteit:………………………….Marron

Gelaatskleur:…………………….Bruin

Haar:……………………………..Zwart Afro

Lichaamsbouw:………………….Slank
ATIPAH, MILTON MAIKEL, is op dinsdag 13 december 2022 uit huis vertrokken met de bedoeling naar het werk te gaan. In de middag was Atipah nog niet naar huis gekomen. En was ook niet te bereiken op zijn mobiel nummer. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/403252, het Command Center(CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo, 13 januari 2023
Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

Namens deze,
De hoofdinspecteur van politie,
N. A. Djamad

Milton vermist politie Suriname 4
Milton vermist politie Suriname 4


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine