7-jarige dodelijk geraakt door jongedame achter het stuur – politie Suriname

Een hartverscheurend bericht voor de familie, vrienden en klasgenootjes van de 7-jarige Jamal

Hij is dodelijk aangereden door een jonge vrouw nadat hij plotseling de weg overstak. lees het officiële politiebericht om te weten wat er is gebeurd. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power en sterkte met het plotselinge en veel te vroege verlies.

Politie Suriname schreef: 7-jarige voetganger aangereden door autobestuurster en overlijdt ter plaatse. De 7-jarige voetganger Jamal Misidjan is op zaterdag 14 januari na te zijn aangereden door een personenauto aan de Marowijnestraat ter plaatse komen te overlijden.

De politie van het bureau Flora deed na de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger op voormelde locatie de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de voetganger Jamal die geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aan. Een arts stelde officieel de dood van het eerste verkeersslachtoffer vast.

Gebleken is dat kort voor de aanrijding de 25-jarige autobestuurster S.C. over de Marowijnestraat reed. Zij kwam vanuit de richting van de Ramboetanstraat gaande naar de richting van de Watrakanoestraat. Op een gegeven moment rende het jongetje zonder om op te letten uit een perceel de straat op met als gevolg de aanrijding. Het voertuig van S.C., die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, heeft schade opgelopen aan de rechter portier en zijspiegel.

Het ontzielde lichaam van Jamal is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De auto van de automobiliste is eveneens door de politie in beslag genomen.

Onderstaande foto hebben we binnengekregen via Facebook:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine