Help jonge moeder en kinderen in Suriname – Oproep voor familie Kalpoe

“Ik wilde allang een eind maken aan mijn leven.” Zegt de emotionele moeder Tannoeskha

Daar willen we niets over horen zegt meneer Vismale die samen met de goedgeefse mevrouw Brunst uit Nederland. Ze zijn in gesprek is met deze radeloze moeder. Bekijk de trieste video met het verhaal van deze 23-jarige moeder uit Suriname. Ze weet niet wie of waar haar ouders zijn. Ze heeft drie kinderen en is in de steek gelaten door hun vader. Luister ook naar de dringende oproep voor FAMILIE KALPOE! Laten we ons best doen om, in ieder geval de onschuldige kinderen, te helpen.

Ook helpen?

Je helpt al door dit bericht te delen met een ieder. Wie weet zijn er mensen die kunnen helpen in de vorm van spullen en/advies. Alle hulp is welkom

In Commewijne – Meerzorg praat meneer Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname met een jonge moeder van 3 kleine kinderen. Hij wordt bijgestaan door mevrouw Burnst uit Nederland die de stichting regelmatig helpt.

De jonge radeloze en emotionele Tannoeskha Kalpoe is slechts 23 jaartjes jong. Haar baby is net 5 maanden oud. Ze heeft ook een kindje van 1 jaar en ze heeft een oudere van 7 jaar. Tannoeskha is in de steek gelaten door de vader van de kids.

In de steek gelaten

Hij heeft de kinderen verwekt en heeft hen en de moeder zo gelaten, met niets! Is toch erg! Ze wilde niet meer leven en barst in huilen uit terwijl ze haarverhaal vertelt.

“Waar is haar familie”, vraagt Vismale. De jonge moeder is zelf in een internaat opgegroeid en heeft geen idee wie of waar haar ouders zijn. Ook weet ze niet waar haar broers en zussen wonen. Meneer Vismale heeft tevens een oproep voor de familie Kalpoe. Hopelijk geven ze hier gehoor aan.

Bekijk en deel de video

Luister naar de video en de oproep van de jonge moeder. Ze is radeloos want ze komt helemaal niet uit. Hoe kunnen we haar helpen?

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u 1 voor 12 helpen door middel van een donatie?

 
vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine