Prisiri oema Saskia Gravenbeek uit Suriname is niet meer – Bekijk de foto’s en video’s

“Als zij er niet is, dan is het feestje niet gezellig. Ai boi. Dede sang yu du. Het is nu echt te veel hoor”. Helpen jullie mee met de condoleances?

We maken bekend dat onze goedlachse vriendin Saskia – Jakyscha – Gravenbeek uit Suriname plotseling is overleden. Bekijk het uitgebreide bericht met de vele gedeelde foto’s, video’s en condoleances. Ze was enorm geliefd bij velen. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonders haar kids, veel power toe. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Allen die uw hoop vestigt op de HEER:
Wees sterk en houd moed.

Psalm 31:25

Rip

Saskia Gravenbeek
Op social media ook bekend als Jakyscha Gravenbeek

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt door de familie

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van Saskia Gravenbeek. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #KLM #SLM #vakantie #reizen #Surinaamseten #Magazine