Passagier overleden tijdens KLM vlucht KL714 Paramaribo – Amsterdam – video

Verdrietig en hartverscheurend nieuws

Er vannacht een passagier overleden op de KLM vlucht van Paramaribo naar Amsterdam. Het zou gaan om Rudi Dwarkasing. De directeur van Psychiatrisch Centrum Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de laatste video over Dwarkasing. Geef het door aan belangstellen en familie. We wensen de familieleden, maar ook de mensen die samen met hem op de vlucht zaten veel power.

Er is vannacht een passagier overleden in een KLM vliegtuig. Het gaat om vlucht KL714. Een BOEING 777-300ER (twin-jet). Het toestel was onderweg van Paramaribo naar Amsterdam. Het zou gaan om passagier Rudi Dwarkasing, dat is de Algemeen Directeur van PCS. Hij was op weg naar Nederland voor medische behandeling en zou tijdens de vlucht zijn overleden aan een hartaanval.

Passagiers op de vlucht schrijven over een wrede ervaring. “Dan zie je hem levend, en dan hoor je dat hij dood is”. We wensen hen en de nabestaanden veel power toe. De directeur van PCS staat bekend als een hardwerkende man die op verschillende gebieden veel heeft kunnen betekenen.

Bekijk hier een video over de directeur:


Later meer

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine