Heengegaan in Suriname – Wiekmand Ramon Pamari – foto’s

Wiekmand Ramon Pamari is overleden in Suriname. Velen kennen hem als Rasta Wiekie. Helpen jullie mee met condoleren?

Lees hier het overlijdensbericht afkomstig van de bedroefde familie Pamari. Bekijk ook de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

“Gelukkig zijn die Hij geleidt, die leven in gerechtigheid. Gedenk mij naar uw welbehagen. Dat ik met heel mijn volk U dien, met hen van voorspoed mag gewagen, de zegen van uw erfdeel zien.
Psalm. 106:2″

De familie Pamari maak bekend dat na een kort ziekbed is komen te overlijden, onze oom, opa, broer

Pamari Wiekmand Ramon
Alias Rasta Wiekie 

Geboren op 11 december 1960
Hij bereikte de leeftijd van 62 jaar.

Uitvaart

Vrijdag, 6 januari 2023, is er een singi neti van 20pm tot 22pm locatie Bep centrum

Zaterdag, 7 januari 2023, wordt hij naar zijn laatste rustplaats gebracht. 

Namens:

Edgar pamari
Maselia pamari
Loedwieg
Abeti pamari
Carmen pamari
Regilio pamari
Richenel pamari
en
Loeani pamari

Bekijk de gedeelde foto’s van Wiekmand Ramon Pamari. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine