Dringende oproep: Wie weet waar mijn broertje Jiwan uit Suriname is?

Hij is pas 15 jaar.  De zwaar ongeruste Whitney Asinga weet zich geen raad. Ze heeft haar broertje Jiwan al een paar maanden niet gezien. En sinds vorige maand heeft ze ook niets meer van hem gehoord.

Ze vraagt de gemeenschap om hulp. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder in Suriname en Nederland. Zodat hij veilig en wel weer thuis kan komen. Jiwan, waar ben je? Laat even iets van je horen! De familie maakt zich zorgen.

Hierbij een bericht van vermissing.

Whitney Asinga heeft FamilieNieuws benaderd. Ze is opzoek naar haar broertje Jiwan Asinga. Hij is 15 jaar oud en woont aan de Goedeverwachtingweg 291 in Suriname. Hij is sinds oktober uit huis gegaan om bij een tante van hen aan de Costerstraat te gaan. Hij verbleef daar een paar dagen. Er was gewoon normaal contact met hem.

Inmiddels is hij niet meer bij die tante. Hij is nog wel door een zusje van hen gezien in november. Het laatste contact dat ze met hem hadden was op 4 december vorig jaar. Toen hebben ze elkaar gebeld. Hij zei dat hij naar huis zou komen, maar hij is nooit meer thuis gekomen. Sindsdien is het stil en horen ze helemaal niets meer van hem. Hij is ook niet meer te bereiken.

We maken ons zorgen.

Ik vraag hierbij de gemeenschap om naar hem uit te kijken. We maken ons ongerust. Wij als familie weten niet waar we moeten zoeken. Weet je waar hij is of heb je hem ergens gezien? Maak dan aub contact met mij: Zijn zus Whitney: +597 715-8854

Jiwan, bel even als je dit leest.

Namens,
Whitney

Bekijk de gedeelde foto’s van mijn broertje Jiwan. Geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname. 

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine