Video – Papa, kom aub terug!! Onze vader Iwan Ramdin is nog steeds vermist in Suriname

Velen denken dat hij van de brug is gesprongen, maar de kinderen zijn er 99% van overtuigd dat hij NIET is gesprongen.

Iemand kan toch niet zomaar van de aardbodem verdwijnen? Er wordt nog steeds gezocht naar Iwan Ramdin. Hij is nu al maanden spoorloos. Met pijn in hun hart zijn de kinderen het nieuwe jaar ingegaan. Met hun moeder gaat het niet goed, ze maakt zich elke dag zorgen. Zaterdag 2 april 2022 werd hij voor het laatst gezien door zijn geliefden. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Maar de kinderen geven niet op. Ze hebben nog hoop!

Er is zelfs een beloning van SRD 30.000 voor de gouden tip. Bekijk het bericht, de foto’s en de emotionele video van SUNWEB TV met de wanhopige oproep van Amrita en Ranjan. Ze geven extra informatie. Iemand moet toch weten wat er met hun papa is gebeurd?

Wederom vraagt de familie de gemeenschap om hulp. Vader Iwan Ramdin is nu al maanden vermist. 3 april 2022 werd zijn auto onbeheerd aangetroffen bij de Bosje brug. De familie maakt zich sindsdien ernstig zorgen. Er is eerder een oproep gedaan. Ze praten nu nogmaals met de media

Info Vermist!!!!!
Naam: Ramdin Newienchander ( m.b.a IWAN )
Vertrokken op: zondag 3 april 2022
Geslacht: mannelijk
Geloof: Hindoe
Lengte: 1.65m
Huidskleur: Bruin
Haartype: sluik / kleur : zwart en grijz (kaal in het midden)
Kleding: witte t-shirt en grijze lange jeans lange broek.
Schoeisel: niet bekend

De kinderen hebben een beloning voor de gouden tip:

De politie heeft onderstaand bericht uitgegeven:

Bekijk de video van SUNWEB TV. Gail Eijk in gesprek met de radeloze kinderen van Iwan Ramdin. Geef het door aan iedereen.

Bekijk de gedeelde foto’s:

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine