Man steekt vrouw vlak voor haar kinderen dood – politie Suriname

Wederom een wrede gebeurtenis in Suriname. Man steekt vrouw dood. En dat op deze nieuwjaarsdag??!! Dat is geen goed begin van 2023

De 32-jarige Lisa is overleden. Lees hier het officiële politiebericht omtrent de wrede gebeurtenis in Suriname. Gaarne dit bericht delen met een ieder. Bekijk de foto van de mogelijke dader in het bericht. De laffe dader is namelijk gevlucht. We wensen de nabestaanden, in het bijzonder haar kids, veel power toe.

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw neergestoken door haar partner; verdachte voortvluchtig. De 32-jarige Lisa Charran is in de vroege ochtend van zondag 1 januari, na te zijn neergestoken door haar partner aan de Koendjbihariweg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne ter plekke overleden.

De politie van het bureau Nieuw Amsterdam kreeg op die bewuste ochtend een telefonische melding dat er een steekpartij op het voormeld adres had plaatsgevonden.

Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een vrouwspersoon van Guyanese afkomst badend in bloed op de vloer in de garage met een scherp voorwerp in haar rechterhand aan. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de 10-jarige dochter van Lisa met haar zusje en broertje naar de televisie keken, toen het oudste kind plotseling haar moeder buiten hoorde gillen. Ze ging op het gegil af en bij die gelegenheid zag zij hoe haar stiefvader Dani, J. haar moeder een aantal steekverwondingen toebracht met een scherp voorwerp.

Haar moeder zeeg vervolgens neer met het scherp voorwerp in haar hand, waarna de verdachte het hazenpad koos. Verder kwam naar voren dat het koppel kort voor het geval een woordenwisseling had. De eigenaar van de huurwoning waarin het koppel verbleef, bemoeide zich daarmee en beslechte de ruzie. De eigenaar ging hierna naar de winkel en bij terugkomst werd hij geconfronteerd met het triest geval.

Het ontzielde lichaam van Lisa is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Foto van Dagblad Suriname

Lees hier het bericht op DBS

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine