Amsterdam Zuidoost is jongeren geweld zat – Video – Stille tocht voor 17-jarige Roffinho

17-jarige Roffinho is doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost. 2 tieners van amper 15 en 16 jaar zijn verdachten in de zaak. Dit is toch niet normaal?

De buurt is het zat! Er moet nu echt iets veranderen. Misschien is het, het beste om de hele drilrapscene te verbieden. Maar hoe? Bekijk de beelden en luister naar de familie, leerkrachten en vrienden van de doodgeschoten jongen uit Nederland. Hoeveel kinderen moeten we nog begraven? Geef het door aan belangstellenden en praat met je kinderen!!!

Onderstaand bericht schreef de familie op social media:

Beste Familie, vrienden, kennissen. Op een lafhartige manier is abrupt op vrijdag 23 December 2022 helaas een einde gekomen aan het leven van onze Zoon, Broer, Kleinzoon, Neefje en Vriend Roffhino van Suijdam op de leeftijd van 17 jaar. Om deze reden houden wij op Vrijdag 30 December 2022 een stille tocht voor Roffinho. Wij willen iedereen van harte welkom heten die wil aansluiten bij de stille tocht.
Graag vraag ik jullie om 18.30 te verzamelen aan de Haardstee 241 te Amsterdam, waarna wij met zen allen om 19.00 zullen vertrekken met de stoet. De stille tocht zal zijn van 19.00 tot 21.00 waarop wij eindigen op de plek waar onze lieve Roffhino het leven heeft gelaten. (Haardstee 241)
Delen is lief

Stille tocht in Amsterdam Zuidoost

Honderden liepen afgelopen vrijdag mee met de stille tocht. Roffinho werd vorige week doodgeschoten. Vlak voor zijn huis in Amsterdam Zuidoost. De jongen was pas 17 jaar jong. De buurtbewoners zijn het zat. Dit is al de zoveelste keer dat ze een kind verliezen vanwege het geweld in hun wijk. “We moeten kijken hoe we onze kinderen veilig kunnen houden en dit kunnen stoppen.”

De dood van de jongen heeft veel impact gemaakt op de buurtbewoners en de mensen van Zuidoost. “Wat er is gebeurd is hartverscheurend. Hier gaat je moederhart van kapot”, vertelt een nicht van Roffinho. De familie heeft het ontzettend zwaar. Ze zijn enorm blij met de opkomst van de stille tocht. Ook zijn ouders zijn blij. Het doet hen goed. Roffinho was een fijne, lieve, aardige, zorgzame en vrolijke jongen. Hij was gewoon leuk. Velen gaan hem missen en dat is duidelijk te merken in onderstaande video’s .

De politie heeft twee jonge verdachten aangehouden. Een jongen van 15 en 1 van 16 jaar. De 15-jarige is inmiddels weer vrij, maar blijft een verdachte in de zaak. De jonge leeftijden van de verdachten maakt de zaak extra zielig. Hoeveel jongeren moet Zuidoost nog verliezen? Er is veel werk aan de winkel!

Bekijk de video’s

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s over het heengaan van Roffhino. De 17-jarige jongen uit Amsterdam Zuidoost Nederland:

Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine