Heengegaan in Suriname – Bibi Ghanie

Rust zacht tante Bibi

Hierbij maken we bekend dat Bibi Ghanie het tijdelijke met het eeuwige heeft ingewisseld. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Bibi Nazelene Ghanie

Geboren 23 oktober 1956
Overleden 28 december 2022
In de leeftijd van 66 jaar
Ze woonde aan de Ramnarainweg 34

Uitvaart

De uitvaart was op vrijdag 30 december 2022 in Suriname. De crematie zal plaatsvinden te Weg naar Zee.

Bekijk de foto en het bericht van Bibi Ghanie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine