Video – Waar is de verdwenen vakantieganger RISHI PARMESSAR? 

vakantie Suriname

Hij is nooit ingecheckt!

De 47-jarige Hindoestaanse toerist was onderweg naar Zanderij om op het vliegtuig naar Schiphol te stappen. Nu is hij spoorloos! Zijn wanhopige familie heeft een video oproep geplaatst met extra informatie. Ze vragen de gemeenschap dringend om hulp.

Bekijk de video over de verdwijning van Rishi Parmessar. Wellicht weet iemand waar hij is. Het kan toch niet zo zijn dat iemand ineens van de aardbodem verdwijnt? Geef het bericht door aan een ieder in Suriname of Nederland zodat hij gezond en wel weer thuis kan komen. Weet je waar hij is? Geef het dan direct door aan de politie of de familie.

Video

Bekijk de video van TBN Prime omtrent de vermissing van vakantieganger Rishi Parmessar. Geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname

Rishi Parmessar is al sinds 18 december spoorloos. De familie maakt zich ernstig zorgen. Ze vragen zich af waar Rishi is. Het vermoeden bestaat dat het gaat om een ontvoering. De familie snapt alleen niet waarom.

De familie vraagt middels onderstaande video de totale gemeenschap om hulp en/of informatie. Ze zijn opzoek naar een tip die kan leiden naar hun Rishi.

Weet je iets? Neem dan contact op met de dichtbijzijn de politie post. Of bel naar 115. Je mag ook rechtstreeks de familie contacten op de telefoonnummers: +5978600887 of +5978809091. Bekijk onderstaande video met een oproep van een naaste familie. Lees daaronder het officiële politiebericht omtrent de vermissing:

Video:

Het officiële bericht van de politie. V E R M I S S I N G: PARMESAR, MANHAR HRISCHIKESH
V E R M I S S I N G

PARMESAR, MANHAR HRISCHIKESH, is op zondag 18 december 2022 omtreeks 10.00 uur van huis aan de Negenkinderenweg in het district Wanica vertrokken om naar de J.A.Pengel luchthaven te gaan en sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/ 403252, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Suriname vakantie Nederland zanderij vliegtuig

vakantie Suriname

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine