Video – Lichaam van baby aangetroffen in Suriname

Een hond liep rond met een beentje in zijn bek, men dacht dat het om een poppenbeen ging. Heel erg dit!

Wederom een droevig bericht zo aan het eind van het jaar. Er is zojuist een lichaam van een dode baby gevonden in Suriname. Bekijk de video met een verslag en geef het door aan belangstellenden. Wellicht  weet iemand meer en kan de persoon zich melden bij de politie. Rust zacht kleintje.

Bekijk onderstaande video van Gail Eijk voor SUNWEB TV omtrent de vondst van een lijkje in Suriname. Het ontzield lichaampje is zojuist aangetroffen in de omgeving van de Boschreitzweg te Dijkveld in Suriname. Het lichaampje is aangetroffen door buurtbewoners nadat zij een hond met een beentje in zijn bek zagen rondlopen.

In de eerste instantie werd gedacht dat het om een been van een pop ging maar al snel werd duidelijk dat het om een been van een pasgeboren baby ging. De eigenaar van de hond sloeg meteen alarm en ging opzoek naar de ‘rest’ van de baby. Het ontzield lichaampje van de baby is aangetroffen tussen onkruid op een perceel waar een huis in aanbouw was.

Het gaat om een pasgeboren baby. Het lichaam dat niet helemaal in tact was had nog wel een navelstreng. Wij van FamilieNieuws wensen de buurtbewoners die het lichaam hebben ontdekt veel power toe. Geen mooie berichten zo aan het einde van het jaar.

Er is een onderzoek ingesteld. Later meer in het officiële politiebericht

Bekijk de video omtrent de vondst van een lichaampje in Suriname.


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine