Video – 17-jarige jongen dood in Amsterdam Zuidoost – Nederland

Daar gaan we weer. Het houdt niet op he?

Er is weer een jongen doodgeschoten in Amsterdam. Het gaat om de 17-jarige Roffinho. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Het vermoeden bestaat dat het om drillrap gaat. Er zijn al zoveel moeders in rouw gedompeld door de zogeheten drillrapscene. Wanneer gaat dit stoppen? We wensen de nabestaanden veel sterkte en power toe.

De jongen die gisteren is doodgeschoten in de Haardstee in Amsterdam Zuidoost heet Roffinho van Suijdam. Dat meldt de Nederlandse media. De schietpartij vond vrijdagavond plaats in Amsterdam Zuid Oost. Hulpdiensten arriveerden om half elf in de avond. Ze hebben nog getracht de jongen te reanimeren maar het mocht niet baten.

Er gaan geruchten dat hij al langer bedreigd wordt na een ruzie. Zijn dood wordt in verband gebracht met de drillrapscene. Er zijn al meerdere jongens gedood de afgelopen jaren in Amsterdam Zuidoost. Velen vanwege drillrap.

Of de dood van Roffinho te maken heeft met drillrap is niet bevestigd. De werkelijke toedracht is nog onduidelijk. Men weet nog niet wat er precies gebeurd is.. De politie onderzoekt de zaak. Er waren wel mensen aangehouden, maar die zijn inmiddels weer vrijgelaten. Later meer.

Bekijk de video omtrent de dood van de 17-jarige jongen in Amsterdam Zuidoost – Nederland:


Lees ook:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine