Vakantieganger, op weg naar Amsterdam, spoorloos verdwenen – politie Suriname

Suriname vakantie Nederland zanderij vliegtuig

De 47-jarige Hindoestaanse toerist was onderweg naar Zanderij om op het vliegtuig naar Schiphol te stappen. Nu is hij spoorloos!

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de mysterieuze vermissing van vakantieganger Manhar Parmesar. Geef het bericht door aan een ieder in Suriname of Nederland zodat hij gezond en wel weer thuis kan komen. Weet je waar hij is? Geef het dan direct door aan de politie.

V E R M I S S I N G: PARMESAR, MANHAR HRISCHIKESH
Public Relations
21/12/2022
14:58

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoonnummers: 404022

V E R M I S S I N G
Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste:

—————————-PARMESAR, MANHAR HRISCHIKESH————————–

GEBOREN OP 12 JANUARI 1975 TE PARAMARIBO EN WONENDE IN NEDERLAND.

SIGNALEMENT:

Geslacht:………….………………..Mannelijk

Etniciteit:…………………………….Hindoestaan

Huidskleur:………………………….Licht bruin

Haar:…………………………………..Sluik

Lichaamsbouw:…………………….Slank

Geschatte lichaamslengte:…….1,65m
PARMESAR, MANHAR HRISCHIKESH, is op zondag 18 december 2022 omtreeks 10.00 uur van huis aan de Negenkinderenweg in het district Wanica vertrokken om naar de J.A.Pengel luchthaven te gaan en sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/ 403252, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo, 21 december 2022
Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

Namens deze,
De inspecteur van politie eerste klasse,
N. A. Djamad

Suriname vakantie Nederland zanderij vliegtuig

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine