Video – Over de dood van mijn kindje Isabelle van de Leuv in het AZP Paramaribo – Update

“Niemand gaat uit die kamer, zolang ze niet ademt”. Dat heeft de radeloze papa Ismaël tegen de mensen in het ziekenhuis gezegd. Toen ze zagen dat het ernstig was kwamen alle artsen tevoorschijn. De kleine is bijna een uur lang gereanimeerd. Het mocht niet baten.

Bekijk de video. Ismael van de Leuv vertelt Dave alles. Heeft het AZP geblunderd? Er zijn wat nieuwe ontwikkelingen in de zaak rondom zijn overleden dochtertje Isabelle en het AZP ziekenhuis Paramaribo. Bekijk hier de uitgebreide video en geef het door aan een ieder. Wij kregen wederom een brok in onze keel na horen van zijn verhaal. Hoe moet je dit als ouder verwerken? We wensen Ismaël en mama Vanessa veel power.

Isabelle Denailly Van de Leuv

Geboren 20 januari 2021
Overleden 6 augustus 2022
In de zeer jonge leeftijd van anderhalf jaar
De uitvaart heeft plaatsgevonden op vrijdag 12 augustus 2022 in Suriname

Het had niet zo hoeven zijn

Papa en mama vinden dat het ziekenhuis verantwoordelijk is voor hun dood. Ze hadden duidelijk aangegeven dat ze het hier niet bij zouden laten. En dat hebben ze ook niet gedaan. Inmiddels is er wat meer duidelijkheid en hebben artsen het 1 en ander toegegeven en verklaard.

Bekijk de video

Bekijk “De Dave Podcast” met als titel: Het AZP heeft geblunderd. Hij is uitgebreid in gesprek met Ismaël van de Leuv.


Bekijk de eerdere berichten met meer video’s en foto’s:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine