Politie Nederland geeft 10.000 euro beloning – Waar is de ontsnapte Sherwin?

“Benader hem alstublieft niet zelf, hij heeft niet voor niets onder andere TBS gekregen”

Hierbij een dringende oproep van Politie Nederland. Wie weet waar Sherwin is? Hij is ontsnapt uit een TBS kliniek waar hij zat voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden. De zaak is urgent vandaar dat de politie in Nederland een beloning van 10.000 euro uitlooft voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Bekijk het bericht en geef het door aan een ieder zodat hij gevonden kan worden.

Gezocht:

Sherwin Benshomin Windster

Het Openbaar Ministerie heeft op 15 november 2022 Sherwin Windster op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Update: Er is sinds 6 december 2022 10.000 euro beloning voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Het Openbaar Ministerie garandeert bovendien dat als u enkel de precieze locatie van Windster doorgeeft, uw naam niet in een dossier terechtkomt. Wel kunt u belastingvrij aanspraak maken op de beloning.

Omschrijving
De politie in Nederland is dringend op zoek naar Windster. Hij ontsnapte samen met een medegedetineerde op dinsdagavond 21 juni 2022 uit de Pompekliniek in Nijmegen. De medegedetineerde werd aangehouden in Den Haag.

Sherwin Benshomin Windster is nog voortvluchtig. Hij is in 2019 veroordeeld tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf en TBS voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden.

Ook in België wordt aandacht gevraagd voor zijn ontsnapping, want er zijn sterke aanwijzingen dat hij mogelijk in België is geweest of nog kan zijn. Sinds dinsdag 6 december staat hij ook op de Europe’s Most Wanted List.

Benader hem alstublieft niet zelf, hij heeft niet voor niets onder andere TBS gekregen; voor een dubbele afpersing en een fatale overval.

Vragen
Heeft u Sherwin Windster gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088 – 661 77 34. Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u via dit nummer contact opnemen: +31 79 345 9800.

Gegevens
Geslacht: Man
Geboortedatum: 14-04-1995
Lengte: 1,74 m.
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin/ zwart
Bijzonderheden: 2 gouden tanden en een tatoeage op zijn borst

Vragen
Als u hen gezien heeft of weet waar ze verblijven, benader hen niet zelf, maar bel direct de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier. Gebruik het tipformulier van politie Nederland. Klik hier

Let op: De woordvoering in deze zaak wordt gedaan door Elsbeth Kleibeuker, woordvoerder Landelijk Parket 06-50653958

Bekijk de gedeelde foto’s van de politie:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine