Onze 94-jarige pa Richenel Dakriet is op wrede wijze uit ons midden gerukt

Dit is heel wreed voor de familie. Dat kun je je gewoon niet voorstellen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Meneer Richenel Dakriet is laffe wijze uit het leven van zijn geliefden gerukt. De seniorenburger was 94 jaar. Bekijk het bericht van de familie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel power met het verwerken van dit zware verlies.

Voor altijd herinnerd
In liefde en vriendschap
Voor altijd aanwezig
In woord en geest
Voor altijd verbonden
Door onzichtbare banden
Gekoesterd door velen
Gemist nog het meest

Overleden,
Onze
broer
vader
oom
neef
zwager

Richenel Willy Franklin Dakriet

In de leeftijd van 94 jaar

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op woensdag 7 december 2022 in Paramaribo. Bekijk onderstaande foto van de familie voor alle details:

Geef het bericht over de 94-jarige Richenel Dakriet door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine