Nederlandse rapper verdacht van dood bloedeigen moeder in Spanje – video Bofplace

Wreed dit. Heel veel sterkte voor de nabestaanden

De Nederlandse rapper Dennis K., meer bekend als rapper Bofplace, heeft zijn bloedeigen moeder dood gemaakt. Het geweld vond plaats in Spanje. De 26-jarige Rapper die ervan verdacht wordt ook iemand in Suriname te hebben neergeschoten is inmiddels aangehouden. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie.

Rapper Bofplace in Spanje aangehouden. Hij wordt verdacht van moord op zijn bloedeigen moeder. Zijn moeder Grace was 61 jaar. Ze was maandag naar Malaga in Spanje gevlogen. Ze vloog ernaartoe omdat ze hoorde dat het niet goed ging met haar zoon.

Het ging al een tijdje niet goed met hem. Hij vertrok ongeveer een maand geleden naar Spanje om rust te nemen. Hij logeerde bij vrienden, in het Spaanse Malaga, maar de situatie liep zodanig uit de had dat die vrienden, een stel, zelf het huis uit zijn gegaan. Ze hebben toen zijn moeder gebeld en die is naar hem toegevlogen om te helpen.

De vrienden hebben haar nog wel van het vliegveld gehaald en bij haar zoon afgezet. Ze wilde zelf ook even alleen zijn met haar zoon. Ze is de volgende dag helaas dood aangetroffen in de woning. De rapper is gisteren in zeer verwarde toestand, en zonder kleren aan, over straat aangehouden door de Spaanse politie.  Het was duidelijk dat hij in een psychose zat.

Rapper Bofplace is overigens geen onbekende van politie Nederland. Daarbij komt nog dat hij ervan verdacht wordt een man te hebben neergeschoten op een feest in Suriname.

Later meer

Bekijk een video:


Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine