Heengegaan in Suriname – Rashwin Mathoera van de Kasabaholoweg te Paramaribo

30 jaar jong is hij geworden. Helpen jullie mee met condoleren?

Rashwin Mathoera is overleden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de families Mathoera en Rambalie, heel veel sterkte met dit jonge verlies

Waar mensen mensen zijn
die elkaar verstaan
Waar liefde liefde is
daarheen wil ik gaan
Waar het eeuwig vrede is
waar de zon schijnt
Waar een nieuwe wereld is
die niet meer verdwijnt

Overleden op zondag 4 december 2022 in de jonge leeftijd van 30 jaar

Rashwin Mathoera

Hij woonde aan de Kasabaholoweg 50 in Paramaribo

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op dinsdag 6 december 2022 in Suriname. Hij is gecremeerd te Weg naar Zee.

De condoleances aan de families Mathoera en Rambalie.

Geef bovenstaand bericht over Rashwin Mathoera door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine