Heengegaan in Suriname – Onze Blaka Rowsu Fabiola Hasselbaink – foto’s video’s

Ai boi, wat een verdriet! Na Gado me begi Ala dey foe giem krachtie. A hebi.. Helpen jullie mee met de condoleances na dit hartverscheurende verlies? 

De prachtige Fabiola Hasselbaink uit Suriname is overleden. Ze was pas 33 jaar. Let op: VANAVOND is er een singi neti in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en video’s voor meer informatie en details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar familie en vele vrienden veel power  met het veel te jonge verlies

Het woord van God is een lamp voor onze voeten en een licht op ons pad, het verlicht de weg die we gaan. Waar we ook zijn, welke moeilijkheden en tegenslagen we ook tegenkomen, met de leiding van Gods Woord kunnen we alle moeilijkheden overwinnen.

De families Jacobussen, Hasselbaink, Lisse, Buitenman, Vaarnold, Dap, Fer en Menig maken het overlijden van hun vrouw, moeder, dochter, zusje en nichtje bekend

Fabiola Hasselbaink
Ook bekend als Baink Cataleya

Geboren 19 september 1989
Overleden 27 november 2022
In de jonge leeftijd van 33 jaar

RIP mooi Blaka Rowsu

Uitvaart

De uitvaart is MORGEN, vrijdag 9 december 2022 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details.

 *De familie die afscheid zal nemen op vrijdag 9 december verwacht ik om 08:00u in AZ mortuarium.

Bekijk de overige gedeelde foto’s en video’s van Fabiola Hasselbaink. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook onderstaand bericht voor meer foto’s en video’s:

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg ook ons Surinaams Magazine: Het lifestyle magazine over Suriname en Surinamers in Nederland, Suriname en wereldwijd. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine