Video – Sharmayne over de dood van haar geliefde, voetballer Jergé Hoefdraad in Amsterdam

“Mama, kan ik ook dood? Ik wil naar papa”. “Door jou ben ik mijn soulmate kwijt”.

Emotionele woorden van de kinderen en Sharmayne, de rouwende partner van Jergé Hoefdraad. Haar geliefde werd vorig jaar op een feestje dodelijk geraakt door een kogel in zijn hoofd. De verdachte hoorde gisteren in Amsterdam een strafeis van 8 jaar. De advocaat, moeder van de 2 kinderen van Jergé en de overige nabestaanden zijn hier niet blij mee. Bekijk het bericht en de video vanuit de rechtbank. Kijk ook naar de overige video’s van de talentvolle Jergé die zeer tragisch uit het midden van zijn geliefden is gerukt.

Gisteren heeft het openbaar ministerie in Nederland een straf van 8 jaar geëist tegen verdachte Robin R. Hij wordt verdacht van doodslag op oud-prof voetballer Jergé Hoefdraad en wapenbezit. Jergé werd geraakt door een kogel tijdens een feestje in Amsterdam Zuid Oost. Hij raakte zwaar gewond en overleed later aan zijn verwondingen. Robin zegt dat hij de oud-profvoetballer per ongeluk heeft geraakt tijdens het feestje. Er was ineens een ruzie gaande waar hij niets mee te maken had. Aldus Robin. Hij wilde juist de ruzie waarbij 1 van zijn vrienden betrokken was sussen.

Rechtbanktekening van verdachte Robin R. tijdens een voorbereidende zitting.
BEELD ANP

Gisteren was de zitting. Het ging er zeer emotioneel aan toe. Vito Shukrula is de advocaat van Hoefdraads partner, Shukrula is niet tevreden met de eis van het OM.

De moeder van de twee kinderen van Jergé verklaarde huilend tegenover de verdachte: “Door jou ben ik mijn soulmate kwijt” Ook voor haar kinderen is het niet te bevatten. Ze vragen dagelijks naar hun vader: “Mama, kan ik ook dood? Ik wil naar papa.” Moeder Rinia vindt de dood van haar zoon zinloos. Hartverscheurend.

Bekijk onderstaande video vanuit de rechtbank. En luister naar de verdrietige Sharmayne, partner en moeder van de twee kinderen van oud profvoetballer Jergé Hoefdraad

Over twee weken doet de rechter een uitspraak.

Bekijk de overige video’s over de oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad.

Lees ook:

Plaats jouw reactie en/of medeleven in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine