Heengegaan in Suriname – Onze brada Nitesh Madarie – Boyen – foto’s

We houden zoveel van je, maar tog mi brada…. Helpen jullie mee met de condoleances na dit hartverscheurende verlies?

Nitesh Madarie heeft zeer plotseling het leven gelaten. Velen kennen hem als Boyen. Hij is slechts 26 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het jonge verlies. 

Ik heb naar je geluisterd, maar je te laat gehoord
Ik heb je bezocht, maar je niet echt gezien
Ik heb je omhelst, maar je niet echt gevoeld
dat spijt me

Heengegaan,
Onze brada

Nitesh Madarie
Meer bekend als  Boyen

Geboren  16 mei 1996
Overleden 4 december 2022
In de jonge leeftijd van 26 jaar

Uitvaart

De rouwzitting wordt gehouden aan de Santopolderweg serie 2 zijstraat Sjalotweg nr 23 van 19.30u tot 20.30u.

De crematie is op donderdag 8 december 2022 te Uitkijk om 14.00u.

Bekijk onderstaande foto’s van Nitesh Madarie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine

#RUST #ZACHT #BROERTJE.