19de-verjaardag Nederlandse kroonprinses Amalia – video’s

Prinses Amalia is vandaag jarig.

De Prinses van Oranje is 19 jaar geworden. Ze zal het niet voor het grote publiek vieren want sinds dit jaar leeft de prinses een beetje achter de schermen. Haar ouders hebben onlangs bekend gemaakt dat hun dochter bedreigd wordt en dat heeft haar ontzettend angstig en alert gemaakt. Dat is echt niet leuk, haar vrijheid is haar een beetje ontnomen. Bekijk het bericht voor meer informatie en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen haar, ondanks dit alles toch, een fijne verjaardag toe. Helpen jullie mee met de birthday wishes?

De Nederlandse troonopvolgster Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, meer bekend als Amalia, werd op 7 december 2003 geboren in Den Haag. Ze is het oudste kind van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Zij zal ooit de koningin van Nederland worden.

Vandaag is Amalia 19 jaar geworden. Een paar maanden geleden maakten haar ouders bekend dat hun dochter het huis niet uit kan vanwege bedreigingen. Ondanks dat houdt ze zich staande en zijn ze ontzettend trots op haar. Maar uitgebreid haar verjaardag vieren, zit er dit jaar niet in. We gaan ervan uit dat ze haar verjaardag op aangepaste wijze zal vieren en desondanks een prachtige dag heeft.

Wie is prinses Amalia?

Naam: Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Meer bekend als Amalia.

Geboren: 7 december 2003 in het Bronovo ziekenhuis te Den Haag

Ze is het oudste kind uit het huwelijk van koning Willem-Alexander der Nederlanden en koningin Máxima. Ze is de zus van Alexia en Ariane. Kleindochter van Beatrix der Nederlanden, Claus van Amsberg, Jorge Zorreguieta, María del Carmen Cerruti Carricart

Functie: Ze is sinds 30 april 2013 Prinses van Oranje. Ze is de Kroonprinses van het Koninkrijk der Nederlanden.

Bekijk hier wat video’s van haar.

Lees ook:

Plaats jouw felicitatie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #Amsterdam #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine