We nemen MORGEN afscheid van mijn geliefde Mona – Ramon Overeem in Suriname – foto’s

Let op: Morgen, woensdag 7 december 2022, neemt Ninon Overeem – Lynch, samen met de overige vrienden, familieleden en nabestaanden afscheid van haar geliefde echtgenoot Ramon Overeem. Hij was meer bekend als Mona en heeft gebasketbald voor Yellow birds, de Schakel en Favery Boys. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor alle details en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Esseboom, Overeem en alle overige vrienden en sportmatties veel sterkte met het verlies.

Jesus zegt: ik ben het brood des levens: wie tot Mij komt, zal nimmermeer hongeren en wie in Mij gelooft, zal nimmermeer dorsten.
Joh. 6 vers 35.

Verdrietig om zijn heengaan, maar dankbaar voor de tijd, die wij met hem mochten hebben, maken wij bekend dat op woensdag 30 november j.l van ons is heengegaan mijn echtgenoot, onze vader, schoonvader en grootvader, de heer:

*RAMON CORNELIS OVEREEM*
meer bekend als MONA

(Basketballer bij de vereniging Yellow Birds en de Schakel)
Hij bereikte de leeftijd van 56 jaar.

Uitvaart

De begrafenis vindt plaats op woensdag 7 december a.s.: de uitvaartplechtigheden vinden plaats vanuit het Yellow Birds terrein aan de Johan Bodegravenlaan.
14.00u-1500u Condoleances en afscheid
15.00u-16.00u uitvaartdienst met toespraken
16.00u-16.30u laatste gelegenheid tot afscheid
16.30u vertrek naar de begraafplaats aan de verl. Nieuw Weergevondenweg, alwaar de begrafenis om 17.00u plaatsvindt.

Er zullen twee bussen beschikbaar zijn voor vertrek naar de begraafplaats.

Namens:


Echtgenote Ninon Overeem-Lynch
Zonen: Raynell Overeem en Quincy Overeem
Dochter: Rhedesia Overeem en man
Kleinkinderen: Talisha
Kaly-Ann en Givairo.

Bekijk ook onderstaand bericht met de vele gedeelde foto’s van Mona – Ramon Overeem. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine