Ik moet afscheid nemen van mijn zoon Sheik Panchoe – foto’s video’s

De ontroostbare moeder Sandra Panchoe maakt hierbij bekend wanneer haar zoon Sheik Panchoe wordt gecremeerd. Het is heel hard voor de nabestaanden. Hij laat een zoontje van 6 jaar achter die ontzettend van zijn papa houdt. Helpen jullie mee met de condoleances?

Sheik Panchoe is zeer tragisch overleden in het verkeer. Hij mocht maar 33 jaar jong worden en was net beëdigd als Penitentiaire Ambtenaar en was tevens bezig zijn eigen vishandel op te zetten. Een hardwerkende Surinamer is heengegaan. Bekijk alle details omtrent de uitvaart en de rouwzittingen in het bericht. Bekijk tevens de vele video’s en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power met het zware verlies.

Hierbij maken we bekend dat mijn zoon en mijn papa, stiefzoon en broer

Sheik Panchoe

Tragische is overleden in de jonge leeftijd van 33 jaar

Sheik was zeer geliefd. Hij was zijn mama’s lieveling. En zoon Ishaan hield ontzettend veel van zijn papa, en andersom ook.

Hij werkte als Penitentiaire Ambtenaar. En is pas beëdigd. Hij mocht niet lang genieten van deze mijlpaal in het leven. Naast zijn werk als PA hosselde hij elke dag. Hij kocht en verkocht vis. Hij heeft zichzelf opgebouwd om zich van zijn dagelijkse behoeften te voorzien.

Die bewuste dag kwam hij van Boskamp. Hij was vis gaan opkopen. Hij was onderweg naar huis toen dit nare incident plaatsvond. Sheik had zoveel plannen. Hij zou de dag van zijn tragische dood stenen en andere benodigdheden kopen om zijn zaakje op te bouwen. Hij zou zelf starten met de verkoop van vis. Helaas… door de keuze van deze dame achter het stuur zitten we ons leven lang in diepe rouw.

Uitvaart

Bekijk onderstaande foto voor alle details omtrent de uitvaart.

Namens de zeer diep bedroefden:
Mama Sandra Panchoe
Zoon Ishaan Panchoe

Stiefvader meneer Umberto Rodrigues
Broertje Idries Panchoe
&
De overige familieleden

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van onze Sheik Panchoe. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

De video’s:

Lees ook:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine