Heengegaan in Suriname – Sisa Edith Kabenda – Draaibas – foto’s

Prachtig en kleurrijk is ze naar haar laatste rustplaats begeleid. Precies zoals ze was. 

Hierbij maken we bekend dat Edith Kabenda – Draaibas is overleden in Suriname. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar Guno en kinderen en alle overige bedroefden veel power met dit vroege verlies. 

Edith Kabenda – Draaibas

Geboren 31 januari 1964
Overleden 21 november 2022
In de leeftijd van 58 jaar

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op vrijdag 2 december 2022. Bekijk de details in onderstaande foto:

Bekijk de gedeelde foto’s van Edith Kabenda – Draaibas. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine