Heengegaan in Suriname – Murella Banetti – foto’s video

“Ik kan dit nog steeds niet geloven tante, I wish it was a dream”. Rust zacht Murella Banetti. Helpen jullie mee met condoleren?

De knappe Murella mocht maar 34 jaar jong worden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en een video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

Ik ben levend tot in alle eeuwigheden en ik heb de sleutels van de dood en het dodenrijk.
En HIJ zal alle tranen van hun ogen afwissen en de dood zal er niet meer zijn, noch rouw, noch geklaag, noch moeite zal er meer zijn, want de eerste dingen zijn voorbijgegaan

Murella Banetti

Geboren 22 maart 1988
Overleden 20 november 2022
In de jonge leeftijd van 34 jaar

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op zaterdag 3 december 2022. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Bekijk de gedeelde foto’s en een video van Murella Banetti. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine