Heengegaan in Suriname – Basketballer Ramon ‘Mona’ Overeem foto’s

Ramon Overeem, meer bekend als Mona, heeft gebasketbald voor Yellow birds, de Schakel en Favery Boys. Helpen jullie mee met condoleren?

Hierbij maakt Ninon Overeem – Lynch mede namens de overige diep bedroefden bekend dat haar echtgenoot is overleden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Lees ook de prachtige condoleance van Terence Oosterwolde. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Esseboom, Overeem en alle overige bedroefden veel sterkte met het verlies.

De Heer is mijn Herder, mij ontbreekt niets
Psalm 23 : 1

Met diepleedwezen maken wij bekend, dat van ons is heengegaan, onze liefhebbende en zorgzame man, vader, schoon – en grootvader, de heer

Ramon Cornelis Overeem
Meer bekend als Mona.

Geboren op 28.01.66
Overleden op 30.11.22
In de leeftijd van 56 jaar
Hij was zoon van Dirk Overeem en Madrijntje Esseboom.
In leven was hij landbouwer en basketballer van S.V. Yellow Birds, de Schakel en Favery Boys

Moge zijn ziel in vrede rusten.

Uitvaart

Bijzonderheden omtrent de uitvaart worden nader bekendgemaakt.

Namens de nabestaanden:
Ninon Overeem – Lynch
Raynell Overeem
Quincy Overeem
Rhodesia Overeem en man
De kleinkinderen : Talisha, Kailey Ann en Givairo

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Mona – Ramon Overeem. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine