We nemen afscheid van Saffira Eersteling -Doesburg in Suriname – livestream

Het is volbracht. Er is afscheid genomen van de prachtige Saffira. Ze was voor velen bekend als juf Doesburg. De flexi toerisme docent mocht slecht 35 jaar worden.

Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn was er een livestream tijdens de uitvaart. Bekijk het hier en ook de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar mama, geliefde Roué en kids Latifah en Asher Eersteling en brada Dwight Semmoh, veel power met dit veel te jonge verlies.

Scroll naar beneden om de livestream te bekijken

Ik verwacht alles van de Here. Ik ken zijn woord en heb er alle vertrouwen in.
Psalmen 130:5 HTB

Met diepleedwezen maken wij bekend dat van ons is heen gegaan onze dierbare vrouw, moeder, dochter, zusje, schoonzusje, tante, kleindochter en nichtje,

Saffira Shangita Eersteling-Doesburg

Geboren Paramaribo 12-11-1987
Overleden Paramaribo 28-11-2022

Uitvaart

De uitvaart was op vrijdag 2 december in Paramaribo. Bekijk de details in onderstaande foto:

Namens de nabestaanden:
• Roué, Latifah en Asher Eersteling
• Shirley Doesburg en Patrick Braam
• Dwight, Giorgio en Jianna-Joy Semmoh en Jill-Joy Landburg
• Brigitte, Otmar en Shenaja
• Oma Carmen en gezin
• Sunil Sriram en familie

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en de livestream van Saffira Eersteling -Doesburg. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Bekijk de livestream:


Lees ook:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine