Mijn zoon Sheik Panchoe is op wrede wijze uit ons midden gerukt – foto’s video’s

Een ontroostbare moeder: “Omdat zij bewust achter het stuur is gaan zitten zonder geldig rijbewijs, ben ik nu een gebroken moeder en moeten wij allemaal samen met zijn zoontje van 6 jaar ons leven lang boeten”

Hartverscheurende woorden van moeder Sandra Panchoe na de tragische dood van haar zoon Sheik Panchoe. Hij mocht maar 33 jaar jong worden en was net beëdigd als Penitentiaire Ambtenaar en was tevens bezig zijn eigen vishandel op te zetten. Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power met het zware verlies.

Hierbij maken we bekend dat mijn zoon en mijn papa, stiefzoon en broer

Sheik Panchoe

Tragische is overleden in de jonge leeftijd van 33 jaar

Sheik was zeer geliefd. Hij was zijn mama’s lieveling. En zoon Ishaan hield ontzettend veel van zijn papa, en andersom ook.

Hij werkte als Penitentiaire Ambtenaar. En is pas beëdigd. Hij mocht niet lang genieten van deze mijlpaal in het leven. Naast zijn werk als PA hosselde hij elke dag. Hij kocht en verkocht vis. Hij heeft zichzelf opgebouwd om zich van zijn dagelijkse behoeften te voorzien.

Die bewuste dag kwam hij van Boskamp. Hij was vis gaan opkopen. Hij was onderweg naar huis toen dit nare incident plaatsvond. Sheik had zoveel plannen. Hij zou de dag van zijn tragische dood stenen en andere benodigdheden kopen om zijn zaakje op te bouwen. Hij zou zelf starten met de verkoop van vis. Helaas… door de keuze van deze dame achter het stuur zitten we ons leven lang in diepe rouw.

Uitvaart

Rouwzitting vindt elke dag plaats op het ouderlijk woonadres van Sheik aan de Pronkweg te Nieuw-Amsterdam, Commewijne. Maandag 5 december 2022 tegen 7u in de avond is er de rouwzitting aan de Terboedjweg te Wanica, waar Sheik woonde.

De details omtrent de uitvaart worden nader bekend gemaakt.

Namens de zeer diep bedroefden:
Mama Sandra Panchoe
Zoon Ishaan Panchoe

Stiefvader meneer Umberto Rodrigues
Broertje Idries Panchoe
&
De overige familieleden

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van onze Sheik Panchoe. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

De video’s: