Heengegaan in Nederland – Martha Tam-Burke

RIP Martha Tam-Burke. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht van overlijden. Let op: De uitvaart is zaterdag 3 december 2022 in Nederland. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte toe

De heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water. Hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden tot eer van zijn naam.
Psalm 23

Na alle fijne jaren die wij samen met haar mochten beleven, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn soulmate, onze lieve moeder & oma.

Martha Celest Tam-Burke

Geboren Paramaribo 20-1-1950
Overleden Den Haag 27-11-2022

Uitvaart

U kunt afscheid nemen van Martha op zaterdag 3 december 2022 a.s. van 12.30 tot 13.00 uur in de aula van afscheidshuis Nieuw- Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2b te Den Haag. Aansluitend volgt de afscheidsdienst van 13.00 tot 14.00 uur.

Wij van FamilieNieuws wensen  de nabestaanden Jules, Vernon & Nathalie, veel sterkte met het verdriet

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine