Onze collega Kerny Antomoi is niet meer – politie Suriname

Hij was laatstelijk werkzaam bij de Beveiliging van de Vice-President

Hierbij het officiële bericht van overlijden afkomstig van politie Suriname. Zij maakt hierbij bekend dat haar collega Kerny Antomoi plotseling is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de diepbedroefde collega’s veel power me het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

OVERLIJDENSBERICHT KERNY ANTOMOI

Psalm 46:2-3
God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde en storten de bergen in het diepst van de zee.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op donderdag 23 november 2022 haar is komen te ontvallen, de Brigadier van politie

ANTOMOI, KERNY

op de leeftijd van 55 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam bij de Beveiliging van de Vice-President van de Republiek Suriname.

Uitvaart

De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 3 december 2022, omstreeks 17.00 uur op de begraafplaats te Abenaston in het district Brokopondo. Aldaar zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid van 12.00 uur – 13.00 uur. Hierna vindt er een uitvaartdienst plaats van 13.00 uur – 14.00 uur, gevolgd door de afscheidsreden door de wnd. korpschef van het Korps Politie Suriname en een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid. Het stoffelijk overschot zal vervolgens met Korpseer naar zijn laatste rustplaats te Abenaston worden begeleid.
De ceremoniële plechtigheden rondom de uitvaart van dit overleden korpslid
vinden plaats op vrijdag 2 december te Atjoni en zaterdag 3 december te Abenaston.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Lees ook:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine