Heengegaan in Nederland – Andrew Klas

RIP Andrew Klas. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De uitvaart is op vrijdag 2 december 2022 in Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. 

Tot het laatste toe Wilde je leven, door jouw sterke wil gedreven.
Jouw geest op volle kracht, maar over je lichaam had je geen macht.

Dankbaar en vol liefde voor de mooie jaren die wij samen hadden. En alles wat jij voor ons hebt betekent. Maar verdrietig voor de leegte en het gemis die hij achterlaat. Geven wij kennis van het overlijden van mijn man, onze vader, stiefvader, schoonvader, broer, opa en overgrootvader

Andrew Alexander Klas

geboren Paramaribo 12-12-1946
overleden Amsterdam 26-11-2022
In de leeftijd van 75 jaar

Uitvaart

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op vrijdag 2 december 2022 van 13.00 t/m 15.00 uur.
Adres: Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost – Hoorneboeg 1 – 1102 BK Amsterdam

Andrew zal daarna in besloten kring worden gecremeerd

Livestream online bekijken? Klik hier
Wachtwoord Afscheid2022

Sterkte aan de families Ronde, Klas en Hoost

Bekijk het bericht van Andrew Klas. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine