Leidster kindertehuis straft kind met heet strijkijzer – politie Suriname

Het kind heeft flinke brandwonden opgelopen!!

Een oproep aan de mensen die met kinderen werken: Als je het werk niet met liefde kunt uitvoeren, doe het dan niet!!!! Lees hier het officiële bericht van de politie omtrent een trieste gebeurtenis in een kindertehuis in Suriname. Ook de partner van de leidster heeft een kind verwond. De 2 gewonde kinderen zijn NIET naar de dokter gebracht. Lees het bericht en geef het door aan geïnteresseerden. Triest dit

Leidster kindertehuis ingesloten ter zake mishandeling. De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft op donderdag 24 november de 28-jarige verdachte S. op haar werklocatie opgespoord en aangehouden.
De wetsdienaren deden na telefonisch het bericht te hebben ontvangen dat er twee kinderen in het tehuis waren mishandeld en medische hulp nodig hadden, de locatie aan voor onderzoek.

In bedoeld tehuis werd bij aankomst van de politieambtenaren in eerste instantie alleen het kind aangetroffen van wie men vermoedt dat zij geld van de leidster S. heeft weggenomen. Dit kind gaf de politie te kennen dat er een ander kind in het tehuis was dat verwond was met een hete strijkijzer.

De leidster S. die eveneens in het tehuis werd aangetroffen gaf de politie te kennen dat het kind met de brandverwonding op dat moment afwezig was, wat een grove leugen bleek te zijn. Het kind met de brandverwonding werd na een zoekactie door de wetsdienaren in het tehuis aangetroffen. Zij hield de politie voor dat zij door de leidster S. met een hete strijkijzer is gebrand, omdat zij tijdens het strijken voor één van de andere leidsters een ander kind per ongeluk met een strijkijzer had gebrand.

Dit kind heeft hierdoor 2e graad brandwonden opgelopen. Het ander kind dat vermoedelijk geld van de leidster S. had weggenomen, blijkt zowel door S. als haar levenspartner te zijn mishandeld. Geen van de twee kinderen zijn na de mishandelingen voor medische hulp naar een arts gebracht.

De leidster S. werd direct in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het
onderzoek in verzekering gesteld.

Foto is een voorbeeldfoto.

Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine