Heengegaan in Suriname – Shaileshkumar Rajaram

Helpen jullie mee met het condoleren van de diepbedroefde familie na het overlijden van Shaileshkumar Rajaram?

Dougla, zoals velen hem kennen, is veel te jong overleden in de leeftijd van 49 jaar. Hij werkte bij Baitali Group Nv Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte toe

Memories keep the one you loved
close to you in spirit and thought
and always in your heart
today and forever

Dhr,

Shaileshkumar Rajaram
M.b.a Dougla

Overleden in het MMC Nickerie op 26 november 2022 in de leeftijd van 49 jaar.
In leven werkzaam geweest te Baitali Group Nv.

Namens
Oom en tante S. Raghunath, neeven, nicht, zwageressen, zwager en kleinkinderen.

Uitvaart

Informatie omtrent de rouwzitting en crematie word nader bekend gemaakt.

Bekijk de foto’s van Shaileshkumar Rajaram. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine