Heengegaan in Suriname – Saffira Eersteling – Doesburg – foto’s

Gisteren is de prachtige Saffira Eersteling – Doesburg uit Suriname overleden. Ze mocht slechts 35 jaar jong worden. Helpen jullie mee met condoleren?

Ze was voor velen bekend als juf Doesburg. De flexi toerisme docent. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de diep bedroefden, in het bijzonder haar mama, geliefde Roué en kids Latifah en Asher Eersteling veel power met dit veel te jonge verlies.

Daarom hebben wij
die handen en die armen
Om als het koud wordt rond het hart
elkaar te verwarmen

Met diepleedwezen maken wij bekend dat van ons is heen gegaan onze dierbare vrouw, moeder, dochter, zusje, schoonzusje, tante, kleindochter en nichtje

Saffira Shangita Doesburg
(gehuwd Eersteling)

Geboren Paramaribo 12 november 1987
overleden Paramaribo 28 november 2022

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens de nabestaanden:
• Roué, Latifah en Asher Eersteling
• Shirley Joyce Doesburg en Patrick Braam
• Dwight, Giorgio en Jianna-Joy Semmoh en Jill-Joy Landburg

• Brigitte en partner
• Oma Carmen en gezin
• Sunil Sriram en familie

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Saffira Eersteling – Doesburg. Geef het door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen. Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine