Heengegaan in Suriname – Leerkracht Henna Rust

Rust zacht juffrouw Rust. Helpen jullie mee met de condoleances?

Henna Rust is overleden, naast een liefdevolle mama was ze ook een moederfiguur voor vele anderen. Ze gaf les op het SPI. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

Henna Rust

Overleden in de leeftijd van 73 jaar

Bekijk onderstaande condoleances voor Henna Rust en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:  

Bernhard Aboloi schreef:
Een moeder figuur voor velen geweest. De docent op het SPI(Surinaams Pedagogisch Instituut) een moeder figuur een lief mens juffrouw Rust is er niet meer ze mocht maar 73 jaar wezen.
Juf Rust was als docent/leraar methodiek en praktijk begeleider heel goed in haar vak en was altijd voor het surinaams kind. Op de gang en tijdens haar vak was ze een autoriteit die gezag uitstraalde en respect dwong bij de studenten. Persoonlijk heb ik juf. Rust ervaren als een serieuze persoonlijkheid met de hart op de juiste plek. Familie vrienden en kennissen van juf Rust gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Waka bung juf Rust uw aardse missie is volbracht, medenamens het Surinaams kind bedankt. Rust in vrede juf 

Zoon Romano schreef:
Té a no de na joe mofodoro.. nooit jo sabie. Ma teh a joeroe foe Masra doro. Dan jo firie fa a tang foe lasie wang m’ma. Nooit gedacht dit ooit te moeten zeggen. Zo sterk als je was mama. Ma ditte nooit niet. Rust zacht mijn Queen.


Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine