Jongeman dood na roof in Suriname – daders gevlucht – Politie Suriname – foto’s

Twee gemaskerde mannen met wapens hebben hem gedood. Waarom? Vanwege eigendommen waar hij zelf hard voor heeft gewerkt. Triest

Lees hier het officiële bericht van de politie omtrent de wrede dood van de jonge Surinamer, Eto (foto). Hij mocht maar 43 jaar worden. Bekijk ook de foto’s die zijn gedeeld. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname zodat de daders, die nog niet gepakt zijn, opgesloten kunnen worden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel power met dit zware verlies.

Politie Suriname schreef: Slachtoffer om het leven gebracht tijdens roofoverval te Albina. De 43-jarige Andre Misiedjan is in de morgen van zaterdag 26 november tijdens een roofoverval aan de Granolovallenweg te Albina in het district Marowijne om het leven gebracht door twee gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende manspersonen.

De politie van het bureau Albina kreeg een telefonische melding van een beroving op voornoemde adres. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde met een schotwond aan zijn rechterborst aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van Andre vast.

Na de daad gingen de daders er vandoor met het voertuig van het slachtoffer en andere buit gemaakte zaken. Door goed speurwerk van de politie is het voertuig te Bilo Kondre terug gevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak en is het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het ontzielde lichaam van Andre is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen.

Bekijk de gedeelde foto’s van Eto. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook paginaom je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine